2009-04-26

Oj oj, nu har man vart duktig du.. skrivit i 3 dagar på rad, när hände de senast?? kanske när jag gjorde bloggen! hehe =P bättre sent än aldrig!

Jahup, dagen då!
Klev upp kvart över 7 eller någe sånt och åkte med mamma upp på byn då hon skulle jobba och jag skulle ha bilen så de var bara att snällt kliva upp och följa med å hämta den!
Åkte hem å åt frukost i lugn å ro, hur skönt som helst i morgonrock som man tog på sig när man kom hem, hehe utan på t-tröjan å mjukis byxan! =P  åt frukost å löste lite korsord i brist på annat å läsa, sen tog man och gjorde i ordning fika för dagens äventyr, koka kaffe, gjorde mackor å fixade pålägg, och packade även ner lite tigerkaka från gårdagen!
Sen drog man upp på byn vid halv 9 för att plocka upp fröken Muhonen för att dra vidare mot Ammer för att titta på hästtävlingar, var Ponnyhoppning i går å i dag var de storhäst så man tog ju och drog ditt!
Var jätte skönt väder 12 grader varmt var de såg jag när vi satt i bilen på väg ditt hur skönt som helst, kom ditt och gick å kickade lite runt ridskolan osv, sen satte vi oss i bilen å tittade på när de första klasserna började då vi stog precis framför banan nästan hade hur bra sikt som helst, så de vart en fika där vid halv 11, sen gick vi ut å satt oss i solen å fotade litegranna, var inte ute hela tiden då de blåste lite kallt men vart bättre lite senare på dagen, var där till ca halv 1, då drog vi oss mot hammarn för att handla lite mat åt familjerna, släppte av Erika hemma vid halv 2 nån gång, sen drog jag hem å satte mig ute på altan i solen å jäste fram tills att de vart middag nästan,.. Mmmm vart grillat med klyftpotatis.. Mumma!  sen efter maten jäste man lite innan vi åkte till Ulla å Anders å grattade kusinen som fyllde 18 för några dagar sen!!
Så nu sitter man här å känner sig tung i ögonen, ska nog ta å fika kvälls fikat tror jag, sen göra mig redo för natten, orkar inte vara vaken så mycket längre, vart tidig dag i dag!

Så natt natt på er! slänger in en häst bild eller 2 som man vart nöjd med!


Det var sista hindret där, sen för unghästarna vart de som omhoppning eller vad de nu är på engång!



Fick ju även med en snygg vägran, bommarna har hoppat ur hållarna! hehe =P


Nä, nu ska jag kila!! Natt Natt!

Smell u later!!!

2009-04-25

Jahup! man kanske ska ta och klutra ner någon rad i dag med! eller?

Inte hänt så mycket i dag, vaknade vid ca halv 11 och käkade den vanliga frukosten på en skål flingor å en macka, som man nu mera äter stadigt varje morgon och kväll! håller på att försöka skärpa mig när de gäller frukost ätningen som jag alltid annars hoppar över!
plockade ur diskmaskinen å gick ut en sväng medans man väntade på att pappa skulle komma hem med bilen, hade tänkt åka på ponnyhoppning med de vart så sent så ska åka på hästhoppning i morgon i hstället..
När pappsen kom hem med bilen drog man upp på byn för att hälsa på Erika M vid 2-halv 3 nån gång, när man kom ditt sitter ho å steker i solen, men vi kom fram till att vi ville ha glass så man tog vrålåket å åkte upp på macken å köpte sig lite svalkande glass, åkte upp mot affärn för att kolla läget men de var ganska dött som vanligt.. hehe träffade Bertil på Statoil så stannade å surrade lite med han innan vi drog vidare för att sola...
satt ute i 2 timmar tror ja, hur skönt som helst, bara stekte på...Mmmm.. vart lite rö, så ska smörja mig tror ja, ska steka i morgon med om de är finte vär!
Sen vid 5 skjutade jag Erika till hennes farmor och därefter hämtade jag modern på jobbet å åkte hem för att få sig lite middag som bestog av potatis, fisk å sås, mums mums! Sen efter maten så satte man fast släppvagnen på volvon å åkte och hämtade timmer/sly/småpinnar åt fadern fram till hmm halv 7-7 nån gång, å nu jäser man bara, klippte även fadern så nu är de gjort, så nu är de lungt resten av kvällen!
Ska gå och titta om de är nån bra film i kväll, annars får man väll nörda lite gitarrhero i stället! hehe
Uva kom på att man ska till tandläkaren på Onsdag! blä! Men sen blir de hudik för hela slanten! hehe =P

Smell u later!!


2009-04-24

Oj oj, såg nu att de var väldigt länge sedan jag skrev ett riktigt inlägg här, sist var i september, man borde ju skämmas! hehe jaha, kanske man ska uppdatera lite?? eller vad säger ni!
Vad har hänt sedan september, oj nu måste man tänka efter oxå, jobbigt jobbigt!

Hmm!
först de jag kan komma ihåg är ju att i slutet av september början av oktober nån gång, kommer inte riktigt i håg när så krockade man ju sönder fina venton, då en sketen älg kom och sprang framför bilen borta på långliden, inte så mycket att göra, den står nu i förvar på gården med trasigt framfönster/passagerarfönster och ett knäckt tak, enda sättet att laga är att byta ut taket, vilket känns jobbigt, så jag vill spara och köpa en ny lika dan och ha den trasiga som reservdelsbil hade jag tänkt mig!
hmm, sen så sa man upp sig från jobbet i sundsvall, så jobbade sista dagen den 28 november eller någe sånt och flyttade i samma veva ur lägenheten.
Flyttade för att åka tillbaka till Östersund för att jag tänkte att jag skulle trivas bättre där, för att man kände mer folk, men shi fick man för de, känner ju inte en själ längre där som man umgås med som bor kvar förutom syrran, så de vart ju som samma sak som i sundsvall där!
Så man gav upp iden om att bo där då, så nu är planen om att flytta till Hudiksvall tagit form igen då jag trivs så himla bra i den lillastaden, helt betutad i den, så håller nu på att söka jobb där så man kan hitta sig en bo stad där nere, har bostad över sommarn om jag ville så de luter starkt åt de hållet, sen så har man ju hittat sig en karl där nere oxå som drar en lite ner över med, En lite yngling på 19 år hehe, snart 20 har man hittat som heter Oskar! inte helt fel! :)
Vart tillsammans nu i lite mer än 3 månader! helt underbart! :)
Vad har hänt mer, inte så mycket specielt igentligen, Erika M har äntligen kommit hem från sin tripp och de lutar åt en helkväll med henne i kväll med bastubadning och en hel del skit snack! hehe underbart! :P
Sen var man och snöpte katten sin i går, så nu ligger Maya mest och sover å tar igen sig, tror hon sover under min säng just nu, som en sten! lillstumpan!

Nä, nu vet ja inte riktigt vad jag ska skriva mera, för ev bli en snutt i morgon med! ska försöka skriva lite har i bland men vågar inte love någe för jag vet ju har man är! hehe :P

På återseende!

Smell u later!


Tråkigt, Igen!!

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ?



[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder. (har ja säkert)
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum
totalt: 2

[x] Du har färgat håret/tonat
[x] Du har slingat håret
[ ] Du har alltid din mobil med dig.
[x ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 3

DU ÄLSKAR:
[x] Skor.
[ ] Färgen rosa.
[ ] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[ ]Mjukisdjur
totalt: 4

shoppar/shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[ ] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] JC
[x] BIK BOK
[ ] Kapp Ahl
[ ] CUBUS
[ ] sisters
[ ] ida, josefine
totalt: 2

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cute
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 3

LÄSER:
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[ ] Okej
totalt: 0

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Notting hill
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Loose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 4

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[ ] Top Model
[ ] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[x] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ] Heroes
[ ] Idol
totalt: 2

Totalt = 20

o-15 du är kille!
16-29 du är en killtjej !
30-41; tjej
41-49 fjortis varning
50-69 fjotis birch!?
70-94värsta fjortisen ever

Hehe, nice!


RSS 2.0