Vad göra, Vad göra?

Ja, de kan man verkligen säga, vad fan göra? de finns ju inget att göra, suck suck, och nu har man vart ensam hemma hela helgen och de har ju inte precis gjort saken bättre! 
Har mest sovit i alla fall i går så, fast i dag så har man i alla fall gjort lite nytta, städat lite, t vättat och diskat så någe har man i alla fall gjort, sen fram åt kvällen så vart man lite hungrig så då tog ja och körde i gång grillen å grillade litegran, å de vart ruskigt gott.. =P

Håller på att planera att åka te Fäviken, de verkar jätte kul så man får se hur de blir, om man har fått lön tills dess, jag hoppas de, för min älskade gnu ska ditt, och ja har inte fått träffa henne sen studenten och de är ju evigheter sen...
Så ska man kanske ta sig en liten semester med sina babes med, om man får byta helg så, och om mica och michelle kan så blir de perffa, en helg med bara oss fyra, de kommer bli suveränt..  Längtar redan.. =P
måste försöka få tag på alla så man kan ta och bestämma någe.. =)

Har funderat på en sak, Vad är meningen med livet? Igentligen, är de någon som kan svara på de? Är våra öden redan förbestämda av någon? eller bestämmer vi våra egna öden? är den någon som verkligen vet de?
Är det så nu att man bara ska växa upp, gifta sig, få barn, och bli gamal, och sedan bara somna in?, är det så vårat liv kommer se ut, man får ju hoppas att man kommer hinna ha en massa roligt innan de, för jag har inte planerat att följa den linjen kan jag ju säga, men vem vet, jag vet inte om det är jag som kontrollerar mitt öde eller inte, jag kanske träffar någon i morgon, om en vecka eller månad som jag faller för och gifter mig med tidigt, man kan nog inte säga helt säkert att, Nej jag ska göra det jag vill först innan jag ska bli seriös och skaffa familj, för man vet aldrig vad som väntar runt hörnet, eller?
Detta är bara tankar, eller vad är de, är de så här våra liv är bestämda att vara, eller kan vi bestämma själva redan nu hur vi vill och inte vill ha de? går de att göra så?
Eller sitter de någon där upp som redan har bestämt vad de ska hända med oss redan innan man föddes?
Jag tror att det finns nån där uppe som styr våra öden, fast inte hela, vi kan även bestämma själva till en viss del, men inte så mycket som vi vill!!!

Nä, nu måste ja sluta med detta.. =P  hehe icke nyttit att tänka så mycket. hehe skadligt för hjärnan eller vad söger ni?
Men ni kan ju räkna med att de kommer komma fler såna konstiga stycken i bland i bloggen, för trots allt så tycker jag om att tänka tro de eller ej... =P
Det finns många saker här i världen som man kan fundera sig tokig på vara de är si och så!

Men nu just för tillfället så blir de inge mer sånt för i dag i allafall, för nu ska jag sova, är så trött så trött.. =P  

Viktoria - sitter och filosoferar dagarna enda!

Sån dukti e stoche!

Jes jes, Man var duktig i går vet du, jaja mensan vet ru, tog och målade grund lagret på våran carport, men ack så jobbigt de var kan ja säga för de var så varmt så varmt.
Men de vart ju klart för utom en liten bit som ja inte kunde nå riktigt för pappa hade en massa skit saker i vägen som int ja orka flytta på.. hehe
Men så tänkte man måla klart i dag då, men tror du inte att de började spö regna hela dagen då bara för de, tänkte att man kanske skulle hinna klart med de, men ack så fel man kan ha..
Sen så i går på e.m så åkte man till Erika M en stund för att ta ne lit lungt  å de var skönt de, vi åkte å köpte glass och tittade när några grabs spelade fotboll med bar över kropp, me like.. ;P  hehe  vem säger nej till de..
Sen åkte vi till Eset och spelade lite spel, och de var mysit å roligt de, sen åkte man hem och bara to de lungt å la sig och sov.. :)   jag gillar att sova..

Sen i dag så har de inte hänt så mycket roligt, vart på byn och handlat och hälsat på en Helena och Maja, så åkte man hem och tog de lungt och lagade lite mat, de vart kassler med svamp sås som jag lyckades göra från skraths eller hur de stavas.. :P
Sen vart de en sväng till my där man spelade lite poker som man vart totalt spöad i.. hehe  men de var en första gång, får skylla på att ja var lite trött..  =P

Ja, sen så har de inte hänt så mycket vad ja vet, hmm..
Har inte hittat någe jobb än i huddik, de är ju lite tråkigt, vart ju erbjuden att ta en kompis häst i ett år, men utan jobb så går icke de.. så ja måste hitta ett..

Nä orkar inte skriva mer i dag, är så trött så trött..

See You All To Morra!

Viktoria - Sleep Walking In My Room!!

Det var en upplevelse!

Ja ni, i dag så har jag vart på mitt alla första traktor race, men attans vad roligt de var må jag ju säga, måste nog komma hem nästa år för att gå på detta,de var mycket mycket roligt..
Jaha, och Evert han var ju så klart bäst han, slog dem alla till och med segraren av dem största traktorerna slog han, hehe vad kan man säga dom så kan också vara bra, vem vet.. :P
Så han tog ju hem allt han, vann sin klass och vann över den stora, de är inte dåligt de må jag säga, nej nej..

Sen så kom man hem och la sig å läste lite, och lagade lit mat, de fick bli päran och kyckling med sås, de fick räcka med de.
Efter detta så åkte vi en sväng till en Nisse O Mia å fick oss lite fika och en trevlig pratstund, så de var ju roligt de må jag ju säge..

Var ute och titta till min älskade fröken med, de är så jobbigt att se hon för de märks så väll på na att ho int ¨mår någe bra, ögonen är matta ingen glädje i dem som för, stygg i pälsen o kroppen, och framför allt halt..
Nä, ho ska nog få skritta vidare till trappa landas ängar snart tror ja, ho ska få gå nån vecka till så ska vi åka i väg med na sedan.
Tror att ja ska följa med när dom åker med henne, ska åka till dannero för där hade dom slakteri, vill vara med henne på den sista färden som ho kommer åka, å ja ska göra na så fin så fin..  :(    Min älskade Mirran, å vad jag kommer sakna henne, detta kommer bli svårt, men jag ska inte svika henne, hon ska inte behöva göra detta själv, de känns som om jag är skylldig henne de efter alla dessa år tillsammans. Min älskade vän....


Men den lilla snortan vi har hemma, de är en busig tjej de kan jag lova, först när man inte fick ta i na så vart de jätte fina kort på henne, men nu när ja äntligen har lyckats fått henne tam, nä då blir de bara mul och ögon, eller öron kort av allt, hon är så nyfiken så jag vet inte vad..
Håller nu på med att lära na vid grimman, å de går ju så där, lyckas inte få på hela på en gång så ja tar lite i tagen just nu så får de nästan hänga på mulen, men icke mer då blir de lite läskigt å då blir de lite spring i dom så benen.. =)



                                                                                 

                                                                               Är hon inte söt så säg!
                                                                                          Lilla Stina!

                                                                     

                                        Fort kan ho springa, och ja lekandet är de icke någe fel på heller kan ja love!


Nä nu får de fan vara nog för i dag, de är ju en dag i morgo med..

Viktoria - Se you later alligator!
 

Jaha ja!

Ja, de kändes som att man var tvungen att skaffa sig en blogg, efter som så många andra har de, man vill ju inte verka konstig... =)  hehe  fast de är man ju redan men inte mer en nödvändigt...

Jaha, vad skriva vad skriva..

De har som inte hänt så mycket denna sommar, sitter hemma ensam och tråkar, och när ja inte gör de så jobbar jag för att få i hop några peningan, men ja önskar att man hade bott någon annan stanns just nu för de finns fan inget att göra här hemma, de är så himmla tråkigt så ja vet inte vad.
Önskar att man var i Östersund då hade man haft lite närmare till folk i alla fall, och haft någon att hitta på någe med, för fan alla bor ju där eller runt om kring..
Men men, thats life i gess!!

Jag blir alldeles niprig att ja inte kan rida någe, är så rid sugen så ja tror jag där, de blir ju ännu värre när man har hästar här hemma som inte gör att rida på, suck de är så less samt....

Jag måste ta och hitta någe jobb så jag kan ta och skaffa mig en ny häst, skulle vara ganska roligt att ha en som inte är utbildad, fast ingen unghäst, utan kanske ett varmblod som är inkörd som man kan hålla på med, skulle vara spännade att se om man kanske skulle kunna klara av de eller inte?  om man har kunskaperna att göra någe sådant..
Annars så kan man ju hitta ett billigt varmblod med som är lite utbildad de går ju de med men de är ju som inte riktigt samma sak antar jag..
Men man får se hur de blir med den drömmen, man måste ha jobb om den ska bli sann och de finns ju inte så gott om dom kan jag ju säga..

Var nere i Hudiksvall hela förra veckan och hälsade på och de var mycket roligt, var lite tråkigt att åka hem, men så fort jag har jobbat klart här hemma så åker jag nog ner igen för jobb och lägenhets letning.. suck de lät jobbigt de... suck suck

Åååå, jag har så tråkigt så ja tror att ja avlider snart, ramlar i hop på golvet och själv dör..
Finns fan inget att göra här hemma, fast man hittar någon att umgås med så finns de aldrig någe att göra endå, blir så less så less, därför vill jag till stan eller Huddik så man kanske skulle kunna göra något i alla fall...
Å jag vill träffa mina älskade fröknar med, vet inte vad ja ska ta mig till snart..  Saknar er så mycket..
Speciellt min älskade mica gnu.. fast ja saknar alla, vill träffa er, vi måste ta och hitta på någe någon eller några dagar kanske ta en semester i hop..

Aja, nu får de fan räcka, de ska ju finns lite kvar till fler inlägg med... så vi höres och ses sen då!

Viktoria - Over and Out!

RSS 2.0