Sån dukti e stoche!

Jes jes, Man var duktig i går vet du, jaja mensan vet ru, tog och målade grund lagret på våran carport, men ack så jobbigt de var kan ja säga för de var så varmt så varmt.
Men de vart ju klart för utom en liten bit som ja inte kunde nå riktigt för pappa hade en massa skit saker i vägen som int ja orka flytta på.. hehe
Men så tänkte man måla klart i dag då, men tror du inte att de började spö regna hela dagen då bara för de, tänkte att man kanske skulle hinna klart med de, men ack så fel man kan ha..
Sen så i går på e.m så åkte man till Erika M en stund för att ta ne lit lungt  å de var skönt de, vi åkte å köpte glass och tittade när några grabs spelade fotboll med bar över kropp, me like.. ;P  hehe  vem säger nej till de..
Sen åkte vi till Eset och spelade lite spel, och de var mysit å roligt de, sen åkte man hem och bara to de lungt å la sig och sov.. :)   jag gillar att sova..

Sen i dag så har de inte hänt så mycket roligt, vart på byn och handlat och hälsat på en Helena och Maja, så åkte man hem och tog de lungt och lagade lite mat, de vart kassler med svamp sås som jag lyckades göra från skraths eller hur de stavas.. :P
Sen vart de en sväng till my där man spelade lite poker som man vart totalt spöad i.. hehe  men de var en första gång, får skylla på att ja var lite trött..  =P

Ja, sen så har de inte hänt så mycket vad ja vet, hmm..
Har inte hittat någe jobb än i huddik, de är ju lite tråkigt, vart ju erbjuden att ta en kompis häst i ett år, men utan jobb så går icke de.. så ja måste hitta ett..

Nä orkar inte skriva mer i dag, är så trött så trött..

See You All To Morra!

Viktoria - Sleep Walking In My Room!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0