Suck!

Gud vad jag saknar henne! de är helt sjukt, snart 2 år!   =(


Kan inte förstå hur man kan sakna något så mycket! känner att en stor del av mig saknas, de är riktigt jobbigt, som ett hål i hjärtat nästan!
hästarna som i princip alltid har funnits där är helt plötsligt borta, och de känns inte bra, känner själv att jag inte är lika glad som jag var för, vet inte om de märks, men jag känner de själv.
Skulle nästan kunna sätta mig ner å stor böla bara för att jag saknar det så mycket, men de är ju inte så mycket att göra åt när man inte har råd att hålla på med hästar, för de är ju inte den billigaste sporten direkt..
Vill ha en häst, vill träna, tävla och bara njuta av dess sällskap.. men ja, när de blir är man väll grå hårig! suck...
livet suger när de kommer till pengar, livet är inte som förr!!


Viktoria - hoppas stort på en ändring! =(

2009-05-04

Hallå där! nu så är the film slut! började kolla på the heavenly kid igår men orkade inte se klart den så man var tvungen att se klart idag i stället!
Hump,vad har hänt sen jag skrev sist? inte så mycket, var till tandläkaren i Östersund i Onsdags å ändrade riktning på kedjan i gommen,  gjorde hur ont som helst vart alldeles kallsvettig, men de var bara att hålla ut de!
När man sedan var klar där tog jag tåget till Sundsvall där Erika och Jim plockade upp mig vid 2 tiden och där efter drog i vidare mot Hudik, mellan landade i Gnarp med hos Jim för att träffa Oskar och så fick man middag oxå, åkte hem vid 9 för att ta in hästarna!
Sen hade vi sista april, då vart de grillning hos Erika, vi grillade kyckling, flintastek och majs, så gjorde jag hasselbackspotatis med grädd sås till oxå! det vart hur gott som helst, de enda som vart lite jobbigt var att vi fick efter steka flintasteken då den aldrig vart färdig nån gång.. hehe vi höll ju på att svälta ihjäl! =P  Det var jag, Erika, Jim, Robert å hans tjej, hur trevligt som helst, Oskar kom dock inte då han vart så grinig på dan å sa att han inte tänkte komma så en annan sa bara att han kunde skita i det då! Jag brydde mig inte vi hade så trevligt endå! hehe sen har vi inte gjort så jätte mycket, fredag vart de bilåkning på kvälllen, drog runt lite å tittade på folk, lördag var jag och Erika på hopptävling i Jättendal en snabbis å kollade på hennes kusin som skulle hoppa, sen vart de lite mer bilåkning på kvällen, hehe det var sjukt mycket folk ute, har aldrig sett så mycket folk ute förr, se de var riktigt roligt, många många fina bilar var de! =P
Sen i går var de jäsar dag, var till Långvind och hälsade på Erikas farmor å farfar och hennes pappa å syrra som oxå var där, hade de trevligt, fick oss lite middag å god efterrätt där innan vi åkte hemmåt vid 4, sen vart de lungt resten av kvällen, sen i dag så har man inte heller gjort så mycket, vart å handlat lite och vart på banken, å nu väntar man på att Oskar ska sluta jobba nån gång då han ska komma hitt då! hehe de ska bli nice! =P
Men nu orker jag inte skriva någe mer för dagen, återkommer sen nån dag! ska slänga in en fin enbild som jag tog på  Cross i lördags! =)



Vart riktigt nöjder, fick flera fina på han! :)

Smell u later then!

hallå där!

vart ett tag sen igen ja skrev, men dock bara en vecka denna gång, skyller på att jag är i hudik och har inte min data med mig!
ska skriva ett inlägg idag, men ska titta klart på en film först,. så jag återkommer om ca 1 timme! :)  lover denna gång.. hehe

smell u later!!

RSS 2.0