Måste väll skriva lite?

Ja, de är väll kanske dags att skriva lite igen, fast de inte finns så mycket att skriva om...

Jag jobbar för fullt just nu så de händer som inte så mycket, fast ja var till fäviken i helgen, for ditt på fredagen, men vart så ensam så ja åkte hem på lördagens förmiddag ca.... orkade inte vara kvar....  kändes som om ja inte hade någe där att göra, så ja åkte hem i stället, till ensam heten hemma.... skulle ju ingentligen ha haft sälskapp hela helgen, men den människan hörde aldig av sig någe mer på torsdagen, så ja sket i han, orkade inte bry mig, men ja ångrar att ja åkte ditt, känns det som.........

Sen så skulle man ju åka till en stuga med, flickorna, men de sket sig som vanligt, allt ja försöker planera denna sommar blir bara skit... orkar fan inte mer..
Längtar tills man slutar jobba här så man får åka långt härifrån, lämna jämtland för ett tag, de känns endå som om man inte har någe här att göra så vad spelar de för roll?

Nä, före slutet av denna månad så drar jag nog, bort från detta...

Nä, men annars så har de inte hänt så mycke, hmmm, nipp icke, eller var och fiskade i måndags och fick en gädda på metspö.. =P  den du.. hehe trodde att ja skulle skita i byxorna för ja han inte ens se att den tog kroken... =P   men som tur var kunde ja hålla mig.. =)   hehe      så tur var väll de..

Nä, nu ska ja gå och äta lite tacogratäng, men vi höres och synes, eller kanske inte.. man får se...
Ska åter komma snart, lovar, (nästan)
Love, Peace and understanding!

Viktoria - Väldigt besviken på hur helgen vart.. =(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0